EtusivuTapahtumatAsiantuntijaluento: Itämaiset matot & Kevään kulttuurimatkat

Asiantuntijaluento: Itämaiset matot & Kevään kulttuurimatkat

4.2.202310:00 - 14:00Huutokauppa Helander, Hernepellonkuja 8-10, 00560 Helsinki
Luennot
Itämaiset matot - tarpeesta taiteeksi, luennoitsija Mika Sirén.
Aarrematkojen kevään 2023 kulttuuritarjonta Euroopassa. Kuva: Hampuri.

Tilaisuus ennakkoilmoittautumisella: Itämaiset matot -luento

Helander järjestää erikoishuutokauppa Fine Carpets Salen yhteydessä tilaisuuden, jossa Helanderin mattoasiantuntija Mika Sirén jakaa vuosien aikana kertynyttä tietämystään itämaisten mattojen saloista. Mukana tapahtumassa on myös kulttuurimatkoja järjestävä Helanderin yhteistyökumppani Aarrematkat, joka pitää esittelyn tulevista kevään matkoista Euroopassa. Aarrematkat tulee myös järjestämään matkan tutustumaan Hampuriin mattotukkuun, josta erikoishuutokaupan matot on tilattu.

Tilaisuus pidetään 4.2.2023 klo 10.00 alkaen. Lue lisää alta päivän aikataulusta sekä puhujista. Luennolle on vapaa pääsy, mutta tapahtuman aiemman suuren suosion vuoksi toivomme ennakkoilmoittautumista, jotta osaamme varautua osallistujien määrään. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu tästä

Asiantuntijaluento: Itämaiset matot & kevään kulttuurimatkat
Osallistun tapahtumaan

Aikataulu

10:00Tilaisuus alkaa
10:15-11:00Luento: Itämaiset matot - tarpeesta taiteeksi, Mika Sirén
11:00-12:00Fine Carpets Salen mattojen esittelyä
12:00-12:15Tauko
12:15-13:00Kevään 2023 matkatarjonta – Antiikkiaarteita ja kulttuurielämyksiä Euroopassa, Antti Haukkamaa
13:00-14:00Mattoihin tutustumista, Mika Sirén vastaa kysymyksiin

Puhujat

Helanderin toimitusjohtaja Mika Sirén on kerännyt vuosien aikana mittavan asiantuntemuksen matoista. Kokemusta on karttunut jo vuodesta 1997 omaa mattoliikettä pyörittäessä, onpa Mika myös aikanaan omistanut Vepsäläisen matto-osaston, sekä pitänyt lukuisia mattonäyttelyitä. Fine Carpets Salen aikana sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tulla kuulemaan asiantuntijan vinkit niin itämaisten mattojen aitouden tunnistamiseen kuin niiden oikeaoppiseen hoitamiseen, sekä johdatuksen mattojen materiaalien ja kuvioiden variaatioon. Luennolla opit myös, mihin mattojen hinnat perustuvat. Mikan erityisosaamista ovat iranilaiset ja afganistanilaiset matot.

Kevään kulttuurimatkoista esittelyn pitää Aarrematkojen perustajajäsen, myös matkoilla matkanjohtajana toimiva Antti Haukkamaa. Aarrematkat järjestää korkeatasoisia kulttuuri- ja antiikkiteemaisia ryhmämatkoja, joissa on aina runsas ohjelma yhteisine ruokailuineen. Matkanjohtaja on aina matkoilla mukana, joten matkaan voi lähteä hyvin vaikka yksinkin. Samanhenkistä seuraa on tarjolla ja mukava tunnelma taattu.

Fine Carpets Sale –tapahtumassa kuulet Aarrematkojen kevään matkoista, jotka suuntautuvat Italiaan, Nizzaan ja Puolaan. Tämän lisäksi Aarrematkat järjestää suosittuja teatterimatkoja Viroon maalis- ja huhtikuussa, sekä matkan Älvsjön antiikkimessuille Tukholmaan.

Muut tapahtumat

Luennot
4.2.202310:00Huutokauppa Helander, Hernepellonkuja 8-10, 00560 Helsinki
Erikoishuutokauppa
Matkat
8.3.2023 - 12.3.202316:00Tukholma, Älvsjö -messukeskus

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2021. Kaikki oikeudet pidätetään.

Huutokauppojen ehdot  I  Tietosuojalauseke ja rekisteriselosteet

Enemmän kuin

huutokauppa