FI / EN / RU

  • Huutokauppa Helander osta

  NÄIN OSTAMINEN TAPAHTUU

  Aidosta vasarahuutokaupasta voit tehdä löytöjä, joita et muualta saa. Tutustu sivun oikean puolen vaiheita klikkaamalla ostajan palveluihin ja valitse sinulle sopivat tai vaikka kaikki.

  Aloita huutokauppaluettelosta - se kertoo mitä seuraavassa huutokaupassa myydään ja toimii myös tarjousten jättöpaikkana. Näytössä voit tutustua myytäviin esineisiin tarkemmin. Huutokaupassa voit tehdä tarjouksia monella tavalla. Lopuksi huutamasi esineet luovutetaan maksua vastaan.

   

  Luettelo
  Tarjousten jättö
  Tavaroiden näyttö
  Huutokauppa
  Tavaran luovutus ja maksu

  Huutokauppaluettelo julkaistaan verkossa ennen jokaista huutokauppaa. Huutokauppaluettelossa voit hyvissä ajoin tutustua myytäviin esineisiin, valita niistä suosikkisi ja jättää tarjouksia. Huutokauppaluettelo myös vahtii ja ilmoittaa sinulle, mikäli jättämäsi tarjous ylitetään ennen huutokauppaa. Huutokaupan aikana vasarahinnat ilmestyvät luetteloon reaaliajassa, joten voit seurata kaupankäynnin etenemistä luettelon kautta.

  Voit jättää tarjouksia joko ennakkoon tai paikan päällä, huutokaupan aikana. Ennakkotarjoukset tehdään verkkosivuilla julkaistavassa huutokauppaluettelossa. Ennakkotarjousten jättö avautuu kun huutokauppaluettelo julkaistaan, ja sulkeutuu huutokaupan alkaessa. Huutokaupassa tarjoat huutonumeron tai puhelinpalvelun avulla. Vasarahinnan lisäksi ostaja maksaa huutamistaan kohteista huutomaksun (20 % sis. alv:n) sekä vasaramaksun (5€). Maksuvälineiksi sopivat pankki- ja luottokortit (VISA, Mastercard, American Express, Eurocard).

  Huutokaupan näyttö pidetään Helanderin tiloissa ennen huutokaupan alkua. Näytössä voit tutkia tuotteita ja vaikka sovittaa niitä. Kokeneet asiantuntijamme esittelevät esineitä ja vastaavat kysymyksiisi koko näytön ajan.

  Kuukausittain Helsingin Viikissä pidettävissä huutokaupoissa tuhannet esineet vaihtavat nopeassa tahdissa omistajaa. Meklarina toimii alan konkari Mika Sirén.

  Huudetut esineet luovutetaan ostajille huutokauppakamarilla jo huutokaupan aikana tai sitä seuraavina päivinä. 

  Ostajan palvelut

  Jätä ennakkotarjous!

   Luettelosta näet kunkin kohteen sen hetkisen johtavan tarjouksen. Voit seurata tarjouksiasi Omat sivut -palvelun kautta. Vähimmäistarjous on huutokauppatyypistä riippuen joko 35 tai 50 €.
   
  Lopullinen hinta koostuu vasarahinnan lisäksi ostajan provisiosta sekä käsittelykulusta, 

  Kaikki avoinna olevat luettelomme ja Omat sivut -palvelumme löydät osoitteesta http://www.auction2000.se/hela/

  Jätä puhelintarjous!

  Haluatko olla varma, ettet menetä sinua kiinnostavaa kohdetta toiselle ostajalle? Jätä puhelintarjous ja anna meidän soittaa sinulle huutokaupan aikana. Puhelintarjouksessa vähimmäis vasarahinta on 150 €.
   
  Ostaja maksaa vasarahinnan lisäksi muun muassa ostajan provision sekä käsittelykulun.

  Jätä puhelintarjous tästä.

  Check Our awesome product portfolio

  tarvitsetko apua? 

  >