FI / EN / RU

  • Huutokauppa Helander osta

NÄIN OSTAMINEN TAPAHTUU

Aidosta vasarahuutokaupasta voit tehdä löytöjä, joita et muualta saa. Tutustu sivun oikean puolen vaiheita klikkaamalla ostajan palveluihin ja valitse sinulle sopivat tai vaikka kaikki.

Aloita huutokauppaluettelosta - se kertoo mitä seuraavassa huutokaupassa myydään ja toimii myös tarjousten jättöpaikkana. Näytössä voit tutustua myytäviin esineisiin tarkemmin. Huutokaupassa voit tehdä tarjouksia monella tavalla. Lopuksi huutamasi esineet luovutetaan maksua vastaan.

 

Luettelo
Tarjousten jättö
Tavaroiden näyttö
Huutokauppa
Tavaran luovutus ja maksu

Huutokauppaluettelo julkaistaan verkossa ennen jokaista huutokauppaa. Huutokauppaluettelossa voit hyvissä ajoin tutustua myytäviin esineisiin, valita niistä suosikkisi ja jättää tarjouksia. Huutokauppaluettelo myös vahtii ja ilmoittaa sinulle, mikäli jättämäsi tarjous ylitetään ennen huutokauppaa. Huutokaupan aikana vasarahinnat ilmestyvät luetteloon reaaliajassa, joten voit seurata kaupankäynnin etenemistä luettelon kautta.

Voit jättää tarjouksia joko ennakkoon tai paikan päällä, huutokaupan aikana. Ennakkotarjoukset tehdään verkkosivuilla julkaistavassa huutokauppaluettelossa. Ennakkotarjousten jättö avautuu kun huutokauppaluettelo julkaistaan, ja sulkeutuu tunti ennen huutokaupan alkua. Huutokaupassa tarjoat huutonumeron tai puhelinpalvelun avulla. Vasarahinnan lisäksi ostaja maksaa huutamistaan kohteista huutomaksun (20 % sis. alv:n) sekä vasaramaksun (5€). Maksuvälineiksi sopivat pankki- ja luottokortit (VISA, Mastercard, American Express, Eurocard).

Kaksi- tai kolmepäiväisessä kuukausihuutokaupassa näyttö pidetään Helanderin tiloissa yhtä päivää ennen huutokauppaa sekä jokaisena huutokauppapäivänä ennen huutokaupan alkua. Iltahuutokaupoissa näyttö pidetään samana päivänä kuin huutokauppakin. Näytössä voit tutkia tuotteita ja vaikka sovittaa niitä. Kokeneet asiantuntijamme esittelevät esineitä ja vastaavat kysymyksiisi koko näytön ajan.

Kuukausittain Helsingin Viikissä pidettävissä huutokaupoissa tuhannet esineet vaihtavat nopeassa tahdissa omistajaa. Meklarina toimii alan konkari Mika Sirén.

Huudetut esineet luovutetaan ostajille huutokauppakamarilla jo huutokaupan aikana tai sitä seuraavina päivinä. 

Ostajan palvelut

Jätä ennakkotarjous!

 Luettelosta näet kunkin kohteen sen hetkisen johtavan tarjouksen. (sivulataus hetken johtava tarjous). Ilmoitamme myös jos joku ylittää jättämäsi tarjouksen ennen huutokaupan alkua. Huutokaupan jälkeen ilmoitamme lopputuloksesta sähköpostitse. Vähimmäistarjous kuukausihuutokaupassa on 50 € ja iltahuutokaupassa 35 €, lue lisää tästä!
 
Lopullinen hinta koostuu vasarahinnan lisäksi ostajan provisiosta sekä käsittelykulusta, lue lisää tästä!

Kirjaudu palveluun tästä! Oletko uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Jätä puhelintarjous!

Haluatko olla varma, ettet menetä sinua kiinnostavaa kohdetta toiselle ostajalle? Jätä puhelintarjous ja anna meidän soittaa sinulle huutokaupan aikana. Puhelintarjouksessa vähimmäis vasarahinta on 150 €. Lue lisää tästä!
 
Ostaja maksaa vasarahinnan lisäksi muun muassa ostajan provision sekä käsittelykulun, lue lisää tästä!

Jätä puhelintarjous tästä.

Check Our awesome product portfolio

tarvitsetko apua? 

>