EtusivuOstaTarjoaminen – 4 helppoa tapaa

1. Tarjoaminen luettelon kautta – korotusautomaatti apunasi

 

Ehkäpä suosituin tapa osallistua huutokauppaan, on jättää tarjouksia luettelon kautta. Tarjouksesi on korkein summa, jonka olet valmis kohteesta maksamaan. Korotusautomaatti korottaa puolestasi summaa annettuun rajaan asti aina vähimmäiskorotuksen verran ja ilmoittaa sinulle, mikäli toinen ostaja ylittää tarjouksesi. Korotukset tehdään korotusportaikon mukaisesti ja tarjouksesi ovat mukana huutokaupassa annettuun maksimisummaan asti.

 


 

2. Tarjoaminen LIVE-tilassa

 

Vasarahuutokaupoihimme voi osallistua verkossa huutokaupan aikana luettelon kautta, eli Live-tilassa. Osallistu kirjautumalla sisään ja jätä tarjouksia reaaliajassa, muiden huutajien kanssa. Tarjouksista osa on ennakkotarjoajien, osa salihuutokaupassa paikalla olevien ja osa verkossa huutokauppaan osallistuvien antamia.

TEE TARJOUKSESIVoit jättää tarjouksesi klikkaamalla 'Tee tarjouksesi' -painiketta. Korotusvälit ovat korotusportaan mukaisia. Seuraavaksi tarjottavan summan näet tarjouspainikkeesta.
ENNAKKO- / SALITARJOUS VOITTAAIlmoituksen näkyessä et ole johtava tarjoaja. 
VIIMEINEN MAHDOLLISUUSKohde on sulkeutumassa ja tarjouksen tekemiseen on enää muutamia sekunteja aikaa.
ODOTTAATarjous on kirjautumassa järjestelmään.
SINUN TARJOUKSESI ON TÄLLÄ HETKELLÄ KORKEINOlet johtava tarjoaja.
MYYTY!Kohde on myyty.

 

Hyvä tietää

 

Mikäli olet jättänyt tarjouksia huutokauppaan ennen sen alkua, aloita tarjoaminen Livessä vasta tarjouksesi maksimisumman jälkeen. Järjestelmä ei tunnista asiakas ID-numerosi perusteella, onko aiemmin jätetty tarjous sinun.


 

3. Tarjoaminen huutokauppasalissa

 

Olet tervetullut osallistumaan vasara- ja erikoishuutokauppoihimme myös paikan päälle. Tarjouksia jätetään huutonumeroa nostamalla. Huutonumeron saat kassalta, joko ennen huutokauppaa tai sen aikana.


4. Puhelintarjous

 

Voit osallistua huutokauppaan puhelimen välityksellä, jolloin henkilökuntamme soittaa sinulle huutokaupan aikana. Voit jättää puhelintarjouksen täyttämällä alla olevan lomakkeen. Puhelintarjouksen alaraja on 500 €, jonka tarjoaja sitoutuu maksamaan kohteesta. Puhelintarjousten jättö sulkeutuu tuntia ennen huutokaupan alkua.

 

Jätä puhelintarjous tästä:

 

Puhelintarjous
Huutokaupan numero selviää huutokauppaluettelosta
Puhelintarjouksen alaraja
Olen lukenut ja hyväksyn huutokauppaehdot
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2021. Kaikki oikeudet pidätetään.

Huutokauppojen ehdot  I  Tietosuojalauseke ja rekisteriselosteet

Enemmän kuin

huutokauppa