ENEMMÄN KUIN HUUTOKAUPPA.
Malja

Omat sivut ovat tärkein työkalusi

Omat sivut ovat tärkein työkalusi

Kirjautuminen huutokauppaluetteloon tapahtuu Omat sivut -palvelun kautta käyttäjätunnuksesi ja salasanasi avulla. Käyttäjätunnuksesi on joko asiakasnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Omille sivuillesi tallentuvat mm. ennakkotarjouksesi, myyntisi ja ostosi. Sivujen kautta voit myös päivittää omat yhteystietosi ja vaihtaa salasanasi.

Myyjä
Ennen huutokauppaa myyjä saa sähköpostitse ilmoituksen myyntiin tulevista esineistään. Huutokaupan jälkeen palveluun tulevat tiedot myydyistä ja myymättä jääneistä esineistä sekä myyntihinnat. Huutokauppaa seuraavan kuukauden 8. päivänä palveluun tulevat myös tilityslaskelmat ostajan maksamista esineistä. Myyntitilitys ostajan maksamista esineistä tapahtuu huutokauppaa seuraavan kuukauden 16. päivänä tai ensimmäisenä sitä seuraavana pankkipäivänä. On hyvä huomioida, että mikäli osa myyjän esineistä on tulossa myyntiin jossakin myöhemmässä huutokaupassa, nämä esineet tulevat näkyville Omat sivut -palveluun vasta, kun kyseisen huutokaupan luettelo julkaistaan.


Ostaja
Omilta sivuilta näet ennakkotarjouksesi, huutokaupassa voittamasi ja häviämäsi kohteet sekä ostolaskusi. Ostajana voit siis seurata tekemiäsi tarjouksia ja toteutuneita kauppoja. 

Olet jo asiakasrekisterissä: näin kirjaudut

  1. Klikkaa yläpalkista ’Omat sivut’ ja valitse ’Kirjaudu’, jolloin kirjautumisruutu avautuu.

  2. Asetettuasi salasanan kirjaudu palveluun sisään ja tarkista yhteystietosi.

  3. Huom! Tarkistathan erityisesti sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden asiakkuuteesi liittyen. On hyvä lisätä osoitteemme info@huutokauppahelander.com oman sähköpostiohjelmasi luotettujen lähettäjien listalle, jolloin viestimme tulevat perille. Tarkista säännöllisesti myös roskapostikansiosi, sillä ajoittain runsaasta tarjousliikenteestä johtuen jotkin palvelimet saattavat tulkita viestimme roskapostiksi.

  4. Unohditko salasanan? Klikkaa kirjautumisruudun alla olevaa ’Unohditko salasanan’ -painiketta. Täytä sähköpostiosoitteesi, aseta rasti ruutuun ’En ole robotti’ ja lähetä lomake. Tämän jälkeen järjestelmä lähettää sähköpostiisi linkin, jonka avulla pääset luomaan itsellesi salasanan. Linkki on voimassa 24 tuntia.

 

UUSI ASIAKAS: näin rekisteröidyt

  1. Klikkaa yläpalkista ’Omat sivut’ ja valitse ’Rekisteröidy’, jolloin rekisteröitymisruutu avautuu.

  2. Täytä tietosi ja rekisteröidy.

  3. Huom! Tarkistathan erityisesti sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden asiakkuuteesi liittyen. On hyvä lisätä osoitteemme info@huutokauppahelander.com oman sähköpostiohjelmasi luotettujen lähettäjien listalle, jolloin viestimme tulevat perille. Tarkista säännöllisesti myös roskapostikansiosi, sillä ajoittain runsaasta tarjousliikenteestä johtuen jotkin palvelimet saattavat tulkita viestimme roskapostiksi.

Omat sivut -palvelun ’Asiakashistoria’-välilehdellä voit tarkastella tarjouksiasi huutokauppakohtaisesti. ’Ostolaskut ja tilityslaskelmat’ -välilehdellä näkyvät huutokaupan maksusi. Jos olet myyjä, näet täältä tilityslaskelmasi. Asiakastiedoissasi näkyvä asiakasnumero on hyvä ilmoittaa aina asioidessasi Huutokauppa Helanderilla.

Siirry Omille sivuille tästä ⤻

 

Tarjoaminen

Sinun täytyy olla rekisteröinyt ja kirjautunut sisään voidaksesi jättää ennakkotarjouksia luetteloidemme kautta. Jos sinulla ei vielä ole tiliä, voit helposti luoda sen sivuston Omat sivut -palvelussa.

 

Ennakkotarjoukset

Esimerkki 1: ensimmäinen tarjous kohteesta huutokaupassa, jossa tarjouksen alaraja on 40 €
Asiakas jättää kohteesta 200 €:n suuruisen tarjouksen. Luettelossa tarjous näkyy 40 €:n suuruisena. 

Esimerkki 2: useampia tarjouksia kohteesta huutokaupassa, jossa tarjouksen alaraja on 40 €
Korkein tarjous kohteesta on 120 €. Silloin seuraavan asiakkaan jättämä 200 €:n suuruinen tarjous näkyy luettelossa 130 €:n suuruisena.

Jättämäsi ennakkotarjous on korkein hinta, jonka olet valmis kohteesta tarjoamaan, mutta saatat voittaa kohteen myös huomattavasti tätä alemmalla hinnalla.

Luettelon kautta jätettyjen ennakkotarjousten korotusväli määräytyy seuraavasti:

Taso                     Korotus

40–60                   5 euroa

60–200                10 euroa

200–300              20 euroa

300–420              30 euroa

420–500              40 euroa

500–1000            50 euroa

1000–2000          100 euroa

2000–3000          200 euroa

3000–4200          300 euroa

4200–5000          400 euroa

5000–10000        500 euroa

10000–20000     1 000 euroa

20000–               2 000 euroa


Ennakkotarjousten jättö verkkoluettelon kautta sulkeutuu huutokaupan alkaessa. Paikan päällä tarjouksia voi jättää koko huutokaupan ajan. 

 

Puhelintarjoukset

Puhelintarjouksia voi jättää verkkosivujemme kautta. Puhelintarjousten alaraja on 150 €. Mikäli kohteella on lähtöhinta, joka ylittää 150 €, puhelintarjoaja sitoutuu maksamaan kohteesta vähintään kyseisen lähtöhinnan. Puhelintarjousten jättö sulkeutuu tuntia ennen huutokaupan alkua.

 

Vasarahuutokauppa

Vasarahuutokaupassa meklari korottaa tarjousväliä sopivaksi katsomallaan summalla, joka on tavallisesti n. 10 %. Kaikissa huutokaupoistamme voi jättää tarjouksen luettelon kautta huutokaupan aikana (LIVE). Osallistuaksesi LIVE-huutokauppaan sinun tulee olla kirjautunut ja hyväksyä huutokauppaehdot.

 

Tervetuloa osallistumaan huutokauppoihimme!

  Helanderin luettelot  ⤻