ENEMMÄN KUIN HUUTOKAUPPA.
omat sivut palvelu Helander

Omat sivut

Omat sivut ovat tärkein työkalusi

Omille sivuillesi tallentuvat ennakkotarjouksesi, myyntisi ja ostosi. Kirjautuminen Omat sivut -palveluun tapahtuu huutokauppaluettelon kautta.

 

Uusi asiakas: näin rekisteröidyt

  1. Klikkaa alla olevaa ’Siirry Omille sivuille tästä’ -linkkiä ja sen jälkeen yläpalkista ’Omat sivut’ ja valitse ’Rekisteröidy’, jolloin rekisteröitymisruutu avautuu.
  2. Täytä tietosi, luo itsellesi salasana ja paina 'Tallenna'. Kirjautuminen tapahtuu asiakasnumerolla ja salasanalla. 

 

Olet jo asiakasrekisterissä: näin kirjaudut

  1. Klikkaa alla olevaa ’Siirry Omille sivuille tästä’ -linkkiä, sen jälkeen yläpalkista ’Omat sivut’ ja valitse ’Kirjaudu’, jolloin kirjautumisruutu avautuu.
  2. Kirjaudu asiakasnumerollasi ja salasanallasi.

    Unohditko salasanan? Klikkaa kirjautumisruudun alla olevaa ’Unohditko salasanan’ -tekstiä. Täytä sähköpostiosoitteesi, aseta rasti ruutuun ’En ole robotti’ ja lähetä lomake. Tämän jälkeen järjestelmä lähettää sähköpostiisi linkin, jonka avulla pääset luomaan itsellesi salasanan. Linkki on voimassa 24 tuntia.

Siirry Omille sivuille tästä ⤻

 

Huom! Tarkistathan yhteystietosi ja erityisesti sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden asiakkuuteesi liittyen. On hyvä lisätä osoitteemme info@huutokauppahelander.com oman sähköpostiohjelmasi luotettujen lähettäjien listalle, jolloin viestimme tulevat perille. Tarkista säännöllisesti myös roskapostikansiosi, sillä ajoittain runsaasta tarjousliikenteestä johtuen jotkin palvelimet saattavat tulkita viestimme roskapostiksi.

Asiakastiedoissasi näkyvä asiakasnumero on hyvä ilmoittaa aina asioidessasi Huutokauppa Helanderilla.

 

Oletko ostaja?

Omat sivut -palvelun ’Asiakashistoria’-välilehdeltä näet ennakkotarjouksesi sekä huutokaupan päätyttyä myös voittamasi ja häviämäsi kohteet.

’Ostolaskut ja tilityslaskelmat’ -välilehdeltä näet voittamiesi kohteiden ostolaskut.

 

Oletko myyjä?

Huutokaupan jälkeen ’Asiakashistoria’-välilehdelle tulevat tiedot myydyistä ja myymättä jääneistä esineistäsi sekä niiden myyntihinnat.

Huutokauppaa seuraavan kuukauden 16. päivänä ’Ostolaskut ja tilityslaskelmat’ -välilehdelle tulevat tilityslaskelmasi.

Huom! Mikäli osa esineistäsi on tulossa myyntiin jossakin myöhemmässä huutokaupassa, nämä esineet tulevat näkyville Omat sivut -palveluun vasta, kun kyseisen huutokaupan luettelo julkaistaan.