FI / EN / RU

NÄIN HELPPOA ON huutokaupassa MYYMINEN:

1. PÄÄTÄ MYYTÄVIEN ESINEIDEN MÄÄRÄ

Mieti aluksi, kuinka paljon myytäviä tavaroita sinulla on. Määrän perusteella voit valita sopivimman tavan saada arvio esineidesi myymisestä huutokaupassa. Suuret tavaramäärät (yleensä koti-irtaimistot) arvioidaan maksuttoman kotikäynnin yhteydessä. Pienten määrien arvioimiseen tarjoamme useita vaihtoehtoja. 

2.  VALITSE SINULLE SOPIVA ARVIOINTIPALVELU

Suuret määrät arvioimme paikan päälle tehtävällä kotikäynnillä. Varaa kotikäyntiaika puhelimitse.

Pienet määrät arvioimme, kun täytät sivuillamme arviointilomakkeen, lähetät esineiden tiedot ja kuvat sähköpostilla tai tuot esineesi huutokauppakamarille arvioitavaksi.

Maksuton arviointi verkossa

3.  ME HUOLEHDIMME KAIKESTA MUUSTA

Kun myytävä kokonaisuus on arvioitu, sinun ei tarvitse tehdä enempää. Asiantuntijamme hoitavat sopimuksen mukaan mm. tavaroiden pakkaamisen ja noudon, niiden tarkan kuvaamisen huutokauppaluetteloon, markkinoinnin ja esittelyn ennen huutokauppaa, varsinaisen huutokauppaamisen sekä ostajalle luovutuksen.

4. SAAT RAHAT SUORAAN TILILLESI

Saat kirjallisen myyntierittelyn toteutuneista kaupoista sähköpostilla tai kirjeenä 10 vuorokauden kuluessa huutokaupasta. Myyntitilitys tehdään aina tilisiirtona ja se tapahtuu 19 vrk huutokaupan jälkeen. Jokaisen huutokaupattavan kohteen vasarahinnasta vähennetään huutokauppapalkkio, joka on 25 % vasarahinnasta + 5 € / kohde (minimissään kuitenkin 30 € + 5 € / kohde). Palkkio sisältää ALV:n 24 %.

MYYJIEN PALVELUT

PYYDÄ ARVIO TÄYTTÄMÄLLÄ LOMAKE

Pienistä tavaramääristä tai yksittäisistä arvoesineistä saat arvion kätevimmin, kun täytät arviointipyyntölomakkeen verkkosivuillamme

Klikkaa tästä!

VARAA MAKSUTON KOTIKÄYNTI

Isot tavaramäärät, kuten muuttoirtaimistot, riidattomat kuolinpesät ja harvinaiset kokoelmat arvioimme maksutta käymällä paikan päällä.

Voit varata kotikäyntiajan puhelimitse. Ottaaksesi meihin yhteyttä:

Klikkaa tästä

TUO ESINEESI ARVIOITAVAKSI HUUTOKAUPPAKAMARILLE

Pienet tavaramäärät ja yksittäiset arvoesineet voit tuoda myös suoraan Helanderille arvioitavaksi ennen jokaista huutokauppaa.

Tarkista seuraavat tavaran vastaanottopäivät:

Klikkaa tästä

ETKÖ LÖYTÄNYT ETSIMÄÄSI PALVELUA?

Ei hätää! Autamme sinua löytämään esineittesi realisoimiseen sopivimman tavan huutokaupata ne. Joskus sopiva tapa voi olla esimerkiksi erikoishuutokauppa.

Ota yhteyttä!

TAVARAN VASTAANOTTO

 Tavaran vastaanotto on käynnissä arkisin klo 12.00–17.00 ja lauantaisin klo 10.00–14.00.

Huomioithan, että emme ota tavaraa vastaan Kuukausihuutokaupan näytön tai Kuukausihuutokaupan aikana.
  
 
 
  
 

Myytyä kohdetta

64896

Kotikäyntiä

3200

Onnellista myyjää

6800

Vastattua arviointipyyntöä

1341
>