ENEMMÄN KUIN HUUTOKAUPPA.
Hopea-astiatCrop

TAPAA HELANDER MESSUILLA!

Suomessa järjestetään vuonna 2020 monta kiinnostavaa antiikki-, keräily- ja vintage-alan yleisötapahtumaa. Niissä omistajaa vaihtavat lukemattomat hienot esineet, joilla on tarina kerrottavanaan. Toisinaan on myös tarpeen tehdä kotiin tilaa uusille löydöille – kertyyhän jokaiselle vuosien myötä monenlaista henkilökohtaista esineistöä kuten juhlavia astiastoja, valaisimia, kalusteita, taideteoksia, koruja yli oman tarpeen tai pitkällisen keräilyharrastuksen satoa. Ehkä irtaimistosi tarvitsee uuden kodin ollessasi aikeissa asettua nykyistä pienempiin asuinneliöihin tai luopua loma-asunnostasi. Niin tai näin, tule Helanderin juttusille!


Tuo aarteesi arvioitavaksemme tai varaa kotikäynti

Esineiden arviointi messuilla
Pakkaa aarteesi mukaan, tule messuosastollemme ja pyydä asiantuntijan arvio esineestäsi! Arviointi on avointa ja maksutonta kaikille, jotka ovat kiinnostuneita jättämään esineitään myyntiin Helanderille. Ajanvarausta ei tarvita, vaan palvelemme vuoronumeroiden perusteella. Halutessasi kuljetamme pienet ja keskisuuret esineesi messujen päätyttyä maksutta ja vakuutettuina kamarillemme Helsinkiin. Esineet kuvataan ja luetteloidaan seuraavaan niille parhaiten soveltuvaan huutokauppaamme ja myyntituoton saat suoraan tilillesi (muistathan ottaa tilinumerosi mukaan)!

Arviointi kuvien perusteella
Suurikokoisia esineitä, kuten huonekaluja ja painavia veistoksia voimme arvioida kuvien perusteella. Kuvaa esine tällöin mahdollisuuksien mukaan joka puolelta, myös pohjasta. Arvioinnin kannalta tärkeitä yksityiskohtia ovat esimerkiksi leimat, signeeraukset ja vauriot.

Arviointikäynti kotiin
Mikäli olet kiinnostunut kokonaisen koti-irtaimiston arvioinnista, tule juttelemaan, niin voimme varata ajan erilliselle arviointikäynnille kotiisi. Mikäli tiedät jo nyt haluavasi tapahtumapäivän päätteeksi kotiarvioinnin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme täyttämällä arviointikäynnin varauslomake.

Lue lisää Helanderilla myymisestä. Tutustu myös hinnastoomme.


1950-luvun valaisimia

 

Minkälaista esineistöä arviointiin kannattaa tuoda?
Ostajien suosiossa ovat esimerkiksi korut, kellot ja hopeaesineet, monenlaiset kokoelmat, sotaan liittyvä esineistö kuten kunniamerkit, miekat ja aseet, sota-ajan valokuvat ja postikortit, design- ja messinkivalaisimet, 1950–60-lukujen tiikki- ja rottinkihuonekalut, käsinsolmitut matot, funkistyyliset villamatot, useamman henkilön vintage-astiastot, venäläinen esineistö, meriantiikki ja iäkkäät kalastusvälineet, signeerattu taidelasi ja -keramiikka sekä vanhat kauniit peltipurkit ja -rasiat. Helanderilla ostajansa löytävät hyvin monenlaiset ja yllättävätkin kohteet, joten tarjoa rohkeasti myös listan ulkopuolista esineistöä! Myös huutokauppaluetteloitamme selaamalla näet, minkälainen tavara meillä vaihtaa omistajaa.


Mitä huutokaupassa ei kannata myydä?

Yksittäiset esineet, joiden taloudellinen arvo jää muutamaan kymmeneen euroon, löytävät uuden omistajan paremmin jonkin toisen myyntikanavan kautta. Henkilökuntamme kyllä kertoo, mikäli esineen myynti huutokaupassa ei ole kannattavaa.

 

Tulemme mm. Tampereen ja Turun seuduille, Keski-Suomeen ja Savoon

Täällä tapaat meidät kevään 2020 aikana:

15–16.2. Järvenpään Antiikki- ja Keräilymessut klo 10.00–16.00
Järvenpää-talo, Hallintokatu 4, Järvenpää

14.3. Lempäälän Ideapark, keskusaukio klo 10.00–16.00
Ideaparkinkatu 4, Lempäälä

14.–15.3. Turun Taide- ja Antiikkimessut klo 10.00–17.00
Turun Messukeskus, Messukentänkatu 9–13, Turku

28.–29.3. Jyväskylän antiikkimessut la klo 10.00–17.00 ja su klo 10.00–16.00
Jyväskylän Paviljonki, Lutakonaukio 12, Jyväskylä

21.–22.3. Pieksämäen Weturitorin antiikki- ja keräilymessut klo 10.00–16.00
Veturitallit, Tallikankaankatu 3, Pieksämäki

18.–19.4. Keräilyn maailma klo 10.00–17.00
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, Ilmailunkatu 20, Tampere

21.5.2020 Hyvinkään Antiikki- ja Keräilymarkkinat klo 10.00–16.00
Villatehdas, Wanha Areena, Kankurinkatu 4–6, Hyvinkää


P.S. Pysy ajan tasalla huutokaupoistamme ja tapahtumistamme – tilaa tiedotteemme!