ENEMMÄN KUIN HUUTOKAUPPA.
Mosaiikkipöytä

Huutokaupan monipuolinen maailma

Huutokauppa Helander on paljon enemmän kuin huutokauppa! Tutustu monipuoliseen blogiimme, seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, lataa maksuttomia e-kirjojamme ja selaa vanhempia luetteloitamme hintatietoineen.

MusteP

HELANDERIN BLOGI

Helanderin blogissa käsitellään ajankohtaisia tapahtumiamme, sisustusta, kattausta, taidehistoriaa, huutokauppamaailman ilmiöitä ja esitellään kiinnostavaa esineistöä. Helanderin blogilla on ilahduttavan runsas ystäväjoukko! Liity mukaan, niin saat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi. 

LUE BLOGIA

Jenni-täti

HELANDERIN SOME

Helander on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Julkaisemme tulevien huutokauppojemme tarjontaa jo ennakkoon sekä seuraamme ja jaamme alamme ajankohtaisia puheenaiheita. Tavoitat meidät halutessasi myös sosiaalisen median kanaviemme kautta: vastaamme myös siellä asiakkaidemme kysymyksiin ja kommentteihin. Liity Pinterest-, Instagram- tai Facebook-kavereihimme, niin näet, mitä meillä on meneillään!

Pinterest-Logoinstafacebook-color

KirjatP

E-KIRJASTO

Helanderin e-kirjastosta löydät mielenkiintoisia julkaisuja, jotka ovat syntyneet usein kysyttyjen kysymysten pohjalta. Kirjojen lataaminen ja lukeminen on maksutonta.

SIIRRY E-KIRJASTOON

KoosteP

VANHOJA LUETTELOITAMME

Päättyneiden huutokauppojen luetteloiden selaaminen on hyödyllistä ja kiinnostavaa, sillä niiden perusteella voit saada oman esineistösi arvosta suuntaa-antavaa hintatietoa, löytää muita saman sarjan esineitä tai tutkailla vuosien takaista tarjontaa ja trendien muutoksia. Nykyään menneiden huutokauppojen luettelot jäävät näkyville luetteloportaaliimme, mutta mikäli haluat selata vanhempia Kuukausihuutokauppojemme luetteloita hintatietoineen, löydät niitä täältä:

Tammikuun 2018 huutokauppaluettelo

Maaliskuun 2018 huutokauppaluettelo

Huhtikuun 2018 huutokauppaluettelo

Toukokuun 2018 huutokauppaluettelo

Kesäkuun 2018 huutokauppaluettelo

Elokuun 2018 huutokauppaluettelo

Syyskuun 2018 huutokauppaluettelo

Marraskuun 2018 huutokauppaluettelo

Joulukuun 2018 huutokauppaluettelo

Tammikuun 2019 huutokauppaluettelo