ENEMMÄN KUIN HUUTOKAUPPA.
Mosaiikkipöytä

Huutokaupan monipuolinen maailma

Huutokauppa Helander on paljon enemmän kuin huutokauppa! Tutustu monipuoliseen blogiimme, seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, lataa maksuttomia e-kirjojamme ja selaa vanhempia luetteloitamme hintatietoineen.

MusteP

HELANDERIN BLOGI

Helanderin blogissa käsitellään ajankohtaisia tapahtumiamme, sisustusta, kattausta, taidehistoriaa, huutokauppamaailman ilmiöitä ja esitellään kiinnostavaa esineistöä. Helanderin blogilla on ilahduttavan runsas ystäväjoukko! Liity mukaan, niin saat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi. 

LUE BLOGIA

Jenni-täti

HELANDERIN SOME

Helander on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Julkaisemme tulevien huutokauppojemme tarjontaa jo ennakkoon sekä seuraamme ja jaamme alamme ajankohtaisia puheenaiheita. Tavoitat meidät halutessasi myös sosiaalisen median kanaviemme kautta: vastaamme myös siellä asiakkaidemme kysymyksiin ja kommentteihin. Liity Pinterest-, Instagram- tai Facebook-kavereihimme, niin näet, mitä meillä on meneillään!

Pinterest-Logoinstafacebook-color

KirjatP

E-KIRJASTO

Helanderin e-kirjastosta löydät mielenkiintoisia julkaisuja, jotka ovat syntyneet usein kysyttyjen kysymysten pohjalta. Kirjojen lataaminen ja lukeminen on maksutonta.

SIIRRY E-KIRJASTOON

KoosteP

VANHOJA LUETTELOITAMME

Päättyneiden huutokauppojen luetteloiden selaaminen on hyödyllistä ja kiinnostavaa, sillä niiden perusteella voit saada oman esineistösi arvosta suuntaa-antavaa hintatietoa, löytää muita saman sarjan esineitä tai tutkailla tarjontaa ja trendien muutoksia. Menneiden huutokauppojen luettelot jäävät näkyville luetteloportaaliimme.