EtusivuHuutokaupat

Tulevat huutokaupat

Verkkohuutokauppa
26.1.202218:00Verkossa I Näyttö: Hernepellonkuja 8–10, 00580 Helsinki
Verkkohuutokauppa
30.7.202214:00Online, ja Hernepellonkuja 8–10 sekä 12, 00560 Helsinki

Huutokauppatyypit

1) Verkkohuutokauppa

 

Verkkohuutokauppa on vain verkossa pidettävä huutokauppa. Verkkohuutokaupassa tarjousten jättö avautuu, kun luettelon julkaistaan ja loppuu kohteiden sulkeutuessa. Kohteiden sulkeminen aloitetaan numerojärjestyksessä, ennalta ilmoitettuna ajankohtana. Verkkohuutokaupassa ei ole meklaria.

 

Tarjouksesi on korkein summa, jonka olet valmis kohteesta maksamaan. Korotusautomaatti korottaa puolestasi summaa annettuun rajaan asti aina vähimmäiskorotuksen verran ja ilmoittaa sinulle, mikäli toinen ostaja ylittää tarjouksesi. Korotukset tehdään korotusportaikon mukaisesti ja tarjouksesi ovat mukana huutokaupassa annettuun maksimisummaan asti.

 

Voit tutustua huutokaupattaviin kohteisiin luettelon kautta. Huutokauppaa ennen pidetään näyttötilaisuus. Lisätietoa huutokauppojen aikatauluista ja esineistöstä saat tapahtumasivulta.


2) Vasarahuutokauppa

 

Noin kerran viikossa järjestetään vasarahuutokauppa Helanderin toimipisteellä sekä verkkosivuilla. Voit osallistua huutokauppaan ja tehdä tarjouksia heti luettelon ilmestyttyä. Tarjouksia voi tehdä neljällä tavalla:

 

  • jättämällä tarjouksen luettelon kautta
  • jättämällä puhelintarjouksen sähköisen lomakkeen kautta
  • huutokaupan aikana salissa, huutonumeron avulla
  • huutokaupan aikana verkossa, eli luettelon Live-tilassa

 

Huutokauppaa ennen pidetään näyttötilaisuus. Lisätietoa huutokauppojen aikatauluista ja esineistöstä saat tapahtumasivulta.

 


 

3) Erikoishuutokauppa

 

Järjestämme tilauksesta myös räätälöityjä huutokauppoja, joita kutsutaan erikoishuutokaupoiksi. Yhteistyökumpaneinamme ovat toimineet esimerkiksi Konstrundan, Luonnonperintösäätiö, Osuuspankki, Stora Enso sekä Konepaja.

 

Erikoishuutokauppojen tuotot tai osa tuotoista lahjoitetaan yleensä hyväntekeväisyyteen, joilla tuetaan taidetta, kulttuuria, lapsia tai luontoa, meille tärkeitä asioita. Koska jokainen erikoishuutokauppa on ainutlaatuinen, saat tarkemmat tiedot niihin osallistumisesta huutokaupan tapahtumasivuilta.

 


Meklarit

Mika Sirén

Meklari, toimitusjohtaja, yrittäjä

Petri Parikka

Intendentti, meklari

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2021. Kaikki oikeudet pidätetään.

Huutokauppojen ehdot  I  Tietosuojalauseke ja rekisteriselosteet

Enemmän kuin

huutokauppa