EtusivuHuutokaupat

Tulevat huutokaupat

Erikoishuutokauppa

Huutokauppatyypit

1) Verkkohuutokauppa

 

Verkkohuutokauppa on vain verkossa pidettävä huutokauppa. Verkkohuutokaupassa tarjousten jättö avautuu, kun luettelon julkaistaan ja loppuu kohteiden sulkeutuessa. Kohteiden sulkeminen aloitetaan numerojärjestyksessä, ennalta ilmoitettuna ajankohtana. Verkkohuutokaupassa ei ole meklaria.

 

Tarjouksesi on korkein summa, jonka olet valmis kohteesta maksamaan. Korotusautomaatti korottaa puolestasi summaa annettuun rajaan asti aina vähimmäiskorotuksen verran ja ilmoittaa sinulle, mikäli toinen ostaja ylittää tarjouksesi. Korotukset tehdään korotusportaikon mukaisesti ja tarjouksesi ovat mukana huutokaupassa annettuun maksimisummaan asti.

 

Verkkohuutokaupoissa on niin sanottu kahden minuutin sääntö eli esineen sulkeutumisaikaan lisätään kaksi minuuttia viimeisestä tarjouksesta, jos tarjous tehdään alle kaksi minuuttia ennen esineen sulkeutumisaikaa.

Esimerkiksi jos esineen sulkeutumisaika on klo 18.00, mutta esineestä jätetään tarjous klo 17.59, niin tällöin esineen uusi sulkeutumisaika on 18.01 (+ 2 min viimeisimmästä tarjouksesta). Kauppa sulkeutuu vasta, kun edellisen kahden minuutin aikana kohteesta ei ole jätetty uusia tarjouksia.

 

Voit tutustua huutokaupattaviin kohteisiin luettelon kautta. Huutokauppaa ennen pidetään näyttötilaisuus. Lisätietoa huutokauppojen aikatauluista ja esineistöstä saat tapahtumasivulta.


2) Vasarahuutokauppa

 

Vasarahuutokauppoja järjestämme vain erikoistapauksissa. Voit osallistua vasarahuutokauppaan ja tehdä tarjouksia heti luettelon ilmestyttyä. Tarjouksia voi tehdä kolmella tavalla:

 

  • jättämällä tarjouksen luettelon kautta
  • huutokaupan aikana salissa, huutonumeron avulla
  • huutokaupan aikana verkossa, eli luettelon Live-tilassa

 

Huutokauppaa ennen pidetään näyttötilaisuus. Lisätietoa huutokauppojen aikatauluista ja esineistöstä saat tapahtumasivulta.

 


 

3) Erikoishuutokauppa

 

Järjestämme tilauksesta myös räätälöityjä huutokauppoja, joita kutsutaan erikoishuutokaupoiksi. Yhteistyökumpaneinamme ovat toimineet esimerkiksi Konstrundan, Luonnonperintösäätiö, Osuuspankki, Stora Enso sekä Konepaja.

 

Erikoishuutokauppojen tuotot tai osa tuotoista lahjoitetaan yleensä hyväntekeväisyyteen, joilla tuetaan taidetta, kulttuuria, lapsia tai luontoa, meille tärkeitä asioita. Koska jokainen erikoishuutokauppa on ainutlaatuinen, saat tarkemmat tiedot niihin osallistumisesta huutokaupan tapahtumasivuilta.

 


Meklarit

Mika Sirén

Meklari, toimitusjohtaja, yrittäjä, osakas

Petri Parikka

Intendentti, meklari

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2021. Kaikki oikeudet pidätetään.

Huutokauppojen ehdot  I  Tietosuojalauseke ja rekisteriselosteet

Enemmän kuin

huutokauppa