Selaile, ihastu & tarjoa!

Yleiskatsaus Fine Jewels & Watches -kokoelman huutokauppaan.

Helanderin joulukuun 2017 kuukausihuutokauppa tarjoaa laajan koru- ja kellovalikoiman, kun Fine Jewels & Watches -kokoelma huutokaupataan.

 Jalokivien sekä kulta-, hopea- ja valkokultakorujen laaja tarjonta takaa sen, että tästä kokoelmasta löytyy jokaiselle jotakin. 

 

TAVARAN VASTAANOTTO KÄYNNISSÄ 2.12 SAAKKA.

Tavaran vastaanotto Fine Jewels & Watches kokoelmaan on päättynyt. Helanderilla on käynnissä jatkuva tavaran vastaanotto maanantaista perjantaihin klo 12-17.00 sekä lauantaisin klo 10-14.00.

 

LUETTELO JULKAISTAAN 8.12. KLO 17:00. 

Voit tutustua huutokaupan tarjontaan luettelon kautta ja halutessasi jättää tarjouksia myytävistä kohteista. Luettelo julkaistaan näillä verkkosivuilla.

 

NÄYTTÖ 13.-14.12. KLO 12-17:00.

Fine Jewels & Watches -kokoelman näyttö järjestetään Helsingin Viikissä sijaitsevissa, yli 2000 neliön tiloissamme. Näyttö on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma.

Osoite: Hernepellonkuja 8-10, 00560 Helsinki. Huom. parkkeeraaminen on maksutonta, Helanderin kyltillä merkityillä paikoilla. Paikalle pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä ja lähin bussipysäkki on noin 150 m.

 

HUUTOKAUPPA 13.-14.12. KLO 17:00-

Fine Jewels & Watches -kokoelma huutokaupataan Helanderin joulukuun kuukausihuutokaupassa ja se on jatkoa marraskuussa myydylle Fine Jewels -kokoelmalle.

Joulukuun kuukausihuutokaupan aikana myydään noin 1200 kohdetta ja mukaan mahtuu korujen lisäksi mm. hopeaa, taidelasia, astiastoja sekä upeita antiikki ja design huonekaluja. 

Fine Jewels & Watches -kokoelma huutokaupataan torstaina 14.12. klo 17:00 alkaen. Joulukuun kuukausihuutokauppa on kaksipäiväinen ja jatkuu siis myös torstaina 14.12.2017.

Ostajan opas huutokauppaan 

MITEN TARJOAN

Voit osallistua huutokauppaan huutonumerolla paikan päällä, puhelimitse tai jättämällä tarjouksia ennakkoon. Voit valita sinulle sopivimman tavan osallistua huutokauppaan.

ENNAKKOTARJOAMINEN LUETTELON KAUTTA

Ennakkotarjoukset tehdään verkkosivuilla julkaistavassa huutokauppaluettelossa. Voit hyvissä ajoin tutustua myytäviin esineisiin, valita niistä suosikkisi ja jättää tarjouksia luettelon kautta. Ennakkotarjouksen vähimmäistarjous on 50€/kohde.

 Näin se toimii:

 • Rekisteröidy asiakkaaksi ja kirjaudu sisään.
 • Selaile, ihastu & jätä tarjouksesi. (Tarjousten jättö aukeaa luettelon julkaisu hetkellä ja sulkeutuu tunti ennen huutokaupan alkua)
 • Saat ilmoituksen mikäli jättämäsi tarjous ylitetään ennen huutokaupan alkua.
 • Saat huutokaupan jälkeen tiedon voittamistasi kohteista sähköpostiisi. Saat myös tiedon mikäli jättämäsi tarjous ei johtanut kauppaan.

PUHELINTARJOUKSEN JÄTTÖ

Haluatko olla varma, ettet menetä sinua kiinnostavaa kohdetta toiselle ostajalle? Jätä puhelintarjous ja anna meidän soittaa sinulle huutokaupan aikana. Puhelintarjouksen vähimmäistarjous on 150 €/kohde.

Näin se toimii:

 • Selaile luetteloa & ihastu.
 • Jätä puhelintarjous Helanderin sähköisen lomakkeen kautta.
 • Ole puhelimen äärellä huutokauppapäivänä.
 • Mikäli voitat huutamasi kohteen, lähetämme sinulle laskun sekä nouto-ohjeet sähköpostitse huutokaupan päätyttyä.

HUUTOKAUPPAKAMARILLA HUUTAMINEN

Voit osallistua huutokauppaan myös kamarilla huutonumeron avulla. Saat huutonumeron asiakaspalvelupisteeltämme, heti pääovien yhteydestä. Huutonumero vaatii rekisteröitymisen asiakaspalvelussa.

 

Maksaminen & nouto

MAKSAMINEN

Huutokaupassa myydään esineet ns. vasarahintaan. Vasarahinta on korkein annettu tarjous. Vasarahinnan lisäksi ostaja maksaa huutamistaan kohteista huutomaksun (20 % sis. alv:n) sekä vasaramaksun (5€). Maksuvälineiksi sopivat pankki- ja luottokortit (Visa, Mastercard, Eurocard). Voit myös maksaa ostoksesi verkkopankin kautta. 

NOUTO

Esineet voi noutaa kamarilta huutokaupan aikana, tai sitä seuraavina noutopäivinä.

 • Huutokauppapäivinä 13.-14.12. klo 17:00- 30 min huutokaupan loppumisesta.
 • Perjantaina 15.12. klo 12-17:00
 • Lauantaina 16.12. klo 10-14:00
 • Ma-ti 18.-19.12. klo 12-17:00. 

Tilaa Helanderin Aarre-blogi sähköpostiiisi ja pysy ajantasalla tulevasta huutokaupasta:

 

Tutustu joulukuun kuukausihuutokaupassa (13.-14.12.) myytävään Fine Jewels & Watches -kokoelmaan tästä:
Selaile, ihastu & tarjoa!
>