EtusivuBlogi-kirjoituksetMuumituliaisia Japanista – osallistu arvontaan!
13.06.2019

Muumituliaisia Japanista – osallistu arvontaan!

Helander vieraili huhtikuussa 2019 Japanin vasta-avatussa Moomin Valley Park -teemapuistossa ja toi tuliaisinaan tietysti muumimukeja. Tällaisia et ehkä ole aiemmin nähnytkään!

 

Arita Moomin MugsAritan muumimukit ovat laadukasta japanilaista keramiikkaa ja niitä on saatavana ainoastaan Hannon Moomin Valley Park -teemapuistosta.

 

 

Vaikka Arabian muumiaiheiset mukit ovat meille ne tutuimmat, todellisuudessa muumimukien maailma on niitä paljon monipuolisempi ja maantieteellisesti se ulottuu kauas Suomen rajojen ulkopuolelle. Esimerkiksi Japanin eteläisimmällä saarella sijaitseva Arita on tuottanut paikallisille markkinoille ja vientiin laadukasta keramiikkaa, etenkin posliinia, jo 1500-luvulta asti. Tämän päivän tuotteisiin kuuluvat esimerkiksi yksinomaan Moomin Valley Park -puistoa varten valmistetut viralliset muumimukit – toisin sanoen mukeja ei saa ostettua mistään muualta. Toimme niitä tuliaisina kolme kappaletta. Haluaisitko yhden omaan kokoelmaasi?

 

Moomin Valley Park -mukitMukien kääntöpuolelta käy ilmi esimerkiksi se, että Nuuskamuikkunen on pakannut tavaransa lähtöä varten.

 

* * Kilpailu on nyt päättynyt! Kiitos kaikille osallistujille!* *

Facebook_icon  Helanderin Facebook-sivulla järjestettiin kilpailu, jossa palkintona oli kuvan kolme Arita-muumimukia. Arvomme osallistujien keskuudesta kolme voittajaa, joista jokainen saa yhden mukin itselleen. (Arvontaan saattoi osallistua myös sähköpostitse lähettämällä meille kommentin, mikä mukeista on oma suosikki.) Kilpailu on päättynyt tiistaina 25.6.2019 klo 10.00 – kiitos kaikille osallistujille!

 

Muumi ja Ninni

 

P.S. Lue koko matkakertomus tästä!

 

 

 

 

 

 

 


 

Arvonnan säännöt:

1. Kilpailun järjestäjä

Yesterdays Finland Oy / Huutokauppa Helander, Hernepellonkuja 8-10 00560 Helsinki. Y-tunnus 24556361, info(a)huutokauppahelander.com, puh. 029 0031950

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua täysi-ikäiset henkilöt sekä Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt. Kampanjan järjestäjän tai palveluksessa olevien henkilöillä ei ole oikeutta osallistua Helanderin kilpailuihin. Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden hylätä sellaiset osallistujat, jotka ovat rikkoneet sääntöjä ja joiden on syytä epäillä käyttäen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

3. Oikeustien poissulkeminen

Oikeustien käyttäminen on poissuljettu.

4. Arpajaisvero

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron tässä virallisessa säännöissä ilmoittaessa arvottavissa palkinnoissa.

5. Palkinnon luovutus

Järjestäjä ilmoittaa arvotusta voitosta henkilökohtaisesti ja julkaisemme voittajan nimen kilpailun päädyttäessä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon sisään kilpailun päättymisestä, voittajan oikeus palkintoon raukeaa.

6. Muut ehdot

Kilpailujen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien Huutokauppa Helanderista riippumattomien palvelujen, kuten Facebook, Twitter, YouTuben, Instagramin tai vastaavien palveluiden käyttöehtoja. Huutokauppa Helander pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Huutokauppa Helanderin sivuilla.

7. Henkilötiedot

Arvontaan osallistuessaan osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä omissa kanavissaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Arvonnan yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti. Henkilötietoja ei kerätä talteen, mutta ne jäävät näkymään julkisesti kisajulkaisun yhteyteen. Kilpailut ja arvonnat eivät ole Facebookin tai muun sosiaalisen median / yrityksen sponsoroima, suositelma, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, eikä niitä luovuteta eteenpäin ulkopuolisen käyttöön.

Osallistumalla kilpailuihin tai arvontoihin sitoudut noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

 

Kuvat: Huutokauppa Helander / Minna Sirén

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2021. Kaikki oikeudet pidätetään.

Huutokauppojen ehdot  I  Tietosuojalauseke ja rekisteriselosteet

Enemmän kuin

huutokauppa