KURTNAN ANTIIKKI- JA ROMPETORI – VIRON HAUSKIN ANTIIKKITAPAHTUMA

Kurtnan antiikki- ja rompetori on jokavuotinen tapahtuma Virossa, joka kerää antiikista kiinnostuneita niin kauppiaita kuin ostajiakin yhteen. Rojua ja rompetta on paljon, mutta aina on mukana myös aitoa vanhaa tavaraa ja todelliset löydötkään eivät ole harvinaisia täällä.
2.–3.10.2021
Kurtna, Viro.

KURTNAN ANTIIKKI- JA ROMPETORI – HINNAT ALK. 285 €

Tietoa matkasta

Kurtnan antiikki- ja rompetori on jokavuotinen tapahtuma Virossa, joka kerää antiikista kiinnostuneita niin kauppiaita kuin ostajiakin yhteen. Rojua ja rompetta on paljon, mutta aina on mukana myös aitoa vanhaa tavaraa ja todelliset löydötkään eivät ole harvinaisia täällä. Matkahaukka järjestää Kurtnan antiikkimatkan yhdessä Huutokauppa Helanderin kanssa. Helanderin edustaja on matkalla mukana asiantuntijana.

Matkan hinta on 285 € / henkilö, kahden hengen huoneessa. Lisämaksusta (45 €) majoittuminen onnistuu myös yhden hengen huoneessa. Toimistomaksu 15 € varaus.

Matkan hinta sisältää mm:

  • Eckerö laivamatkat Helsinki–Tallinna–Helsinki
  • Majoituksen Metropol Spa hotellissa
  • Hotellin spa osaston rajaton käyttö
  • Hotelliaamiaiset sekä linnalounas, brunssi laivalla sekä pientä purtavaa ja juotavaa laivan paluumatkalla
  • Suomenkielisten oppaiden sekä matkanjohtajan palvelut
  • Yksityiset bussikuljetukset
  • Vierailut Balti Jaam-torilla, Kurtnan antiikki- ja rompetorille sekä Laitsen linnaan. 

Ilmoittautuminen ja tiedustelut                                                     

Matkalle ilmoittaudutaan sivun lopusta löytyvällä ilmoittautumislomakkeella. Matkaohjelmaan liittyvät tiedustelut suoraan matkanjohtajalta: antti@haukkamaa.com tai 050 5357683 ja matkavarauksiin liittyvät tiedustelut suoraan Matkahaukkaan info@matkahaukka.com tai puh. 09 296 5000 arkisin klo 10.00–16.00. Vastuullinen matkanjärjestäjä on Matkahaukka HTE Tours Oy.

Kurtnan antiikki- ja rompetori, Viron hauskin antiikkitapahtuma, Huutokauppa Helander

MATKANJOHTAJA & ASIANTUNTIJAOPPAAT

Antti Haukkamaa
Antti Haukkamaa
Matkanjohtaja
Jenny Sirén, Huutokauppa Helaner
Jenny Sirén
Asiantuntija, Huutokauppa Helander

MATKAOHJELMA

La
-
2.10.2021
Ensimmäinen matkapäivä
Tallinnaan saavuttuamme kävelemme yhdessä hotelliimme, Metropol Spahan, joka sijaitsee Rotermanni-korttelissa. Hotelli on uusi moderni 4-tähden hotelli. Iltapäivällä kävelemme yhdessä Balti Jaam -torille, jossa myös antiikkikauppoja. Hotellin spa-osasto käytössä iltaan saakka.
Su
-
3.10.2021
Toinen matkapäivä
Sunnuntaina aamiaisen jälkeen bussikuljetus Kurtnan antiikkitapahtumaan.Iltapäivällä paluu Tallinnaan Laitsen linnan kautta, jossa nautimme lounaan. Linnassa myös opastettu kierros. Ajomatkalla vielä pysähdys paikallisessa kauppakeskuksessa. Paluumatkan aikana ryhmän käytössä on laivalla kokoustila, jossa Huutokauppa Helanderin asiantuntijan yhteenveto päivän tarjonnasta ja osallistujien löytöjen arviointia. Kokoustiloissa buffettarjoiluna pientä suolaista ja makeaa sekä kahvia, teetä, virvokkeita sekä hanajuomina olut ja viini.

Matka on peruttu

MATKASSA MUKANA: