ANTIIKKI- & JOULUTORIMATKA BUDAPESTIIN

Lähde aistimaan joulun tunnelmaa Helanderin ja Soile Toursin yhteiselle antiikkimatkalle Budapestiin, joulukuussa 2021!
3.–6.12.2021
Budapest, Unkari

Antiikki- ja joulutorimatka Budapestiin – Hinta alk. 945 €

Tietoa matkasta

Budapestin joulutorit ovat Euroopan parhaimpien joukossa. Kaupungin antiikkitarjonta on myös vertaansa vailla. Falk Miksa kadulle on keskittynyt useita kymmeniä antiikkikauppoja ja huutokauppataloja. Ecseri Piacin kirpputori on monille antiikin ystävälle varsinainen aarreaitta. Antiikki- ja joulutorimatkaa Budapestiin isännöi siellä asuva suomalainen kulttuurivaikuttaja Ari Kupsus. Pääsemme vierailemaan hänen antiikkikaupassa ja taidegalleriassa, joka sijaitsee Palatsikaupunginosassa. Ihastelemme myös Kupsuksen antiikkikotia, jossa illan kruunaa ryhmällemme järjestetty salonkikonsertti. Kupsus vie meidät myös Unkarin maaseudulle Iszkaszentgyörgyn linnaan, jossa on nähtävillä Kupsuksen upea antiikkihuonekalukokoelma.

* Retkien aikana liikutaan myös paikallisilla joukkoliikennevälineillä raitiovaunulla ja metrolla. Paikallisliput sisältyvät matkan hintaan.

Matkan hinta on 945 € / henkilö, jaetussa kahden hengen huoneessa. Lisämaksusta (105 €) majoittuminen onnistuu myös yhden hengen huoneessa. Lisämaksusta on mahdollisuus ostaa liput balettiin (55 € / hlö). Toimistokuluja 15 € / varaus.

Matkan hinta sisältää mm:

  • Finnairin reittilennot Helsinki–Budapest–Helsinki
  • Hotelli Mercure Budapest Korona 4*
  • Hotelliaamiaiset sekä useita ruokailuja (3kpl)
  • Suomenkielisen oppaan, matkanjohtajan sekä asiantuntijaoppaiden palvelut
  • Useita retkiä pääsylippuineen: opastettu kaupunkikierros, linnakierros, viinimaisitaiset, joulutorikierros, taidegalleriavierailu, salonkikonsertti. Lisämaksullisena retkenä vierailu Budapestin oopperan Erkel-teatterissa, jossa Pähkinänsärkijä baletti.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut                                                     

Matkalle ilmoittaudutaan sivun lopusta löytyvällä ilmoittautumislomakkeella. Matkaohjelmaan liittyvät tiedustelut suoraan matkanjohtajalta: antti@haukkamaa.com tai 050 5357683 ja matkavarauksiin liittyvät tiedustelut suoraan Soile Tours: info@soiletours.com tai 09 4129344 arkisin 10-16. Vastuullinen matkanjärjestäjä on Soile Tours Oy.

Antiikki- ja joulutorimatka Budapestiin, Huutokauppa Helander

MATKANJOHTAJA & ASIANTUNTIJAOPPAAT

Antti Haukkamaa, Huutokauppa Helander, antiikkimatkat
Antti Haukkamaa
Matkanjohtaja
Jenny Sirén, Huutokauppa Helaner
Jenny Sirén
Asiantuntija, Huutokauppa Helander
Ari Kupsus, Helander antiikkimatkat
Ari Kupsus
Paikallinen asiantuntijaopas, taidemesenaatti

MATKAOHJELMA

Pe
-
3.12.2021
Lähtöpäivä
3.12. Lento Helsinki-Budapest 9.30–10.50. Bussi ja opas vastassa kentällä. Budapestin kaupunkikierros. Kierros kattaa Budapestin kauneimmat kohteet ja tärkeimmät nähtävyydet, kuuluisa Sankarten aukio, upea Andrássy Bulevardi, jonka varrella Oopperatalo ja pyhän Tapanin basilika. Kierros jatkuu Budan puolelle, jonne ajetaan Tonavan yli kohti Linnavuorta ja Budan kuninkaanlinnaa. Lounas paikallisessa ravintolassa ja kuljetus hotelliin ja majoittuminen. Illalla lisämaksullisena retkenä Budapestin Erkel-oopperassa Pähkinänsärkijä baletti. *
La
-
4.12.2021
Toinen matkapäivä
4.12. Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen lähdemme ajamaan Ecseri Piacin kirpputorin kautta 60 km kaupungista maaseudulle Ari Kupsuksen barokkilinnaan. Opastettu kierros linnassa, jossa toisen maailmansodan aikana Suomen Budapestin suurlähetystö oli evakossa. Päivällinen paikalisessa viinikellarissa ja viininmaistajaiset. Paluu illaksi hotelliin.
Su
-
5.12.2021
Kolmas matkapäivä
5.12. Aamiainen hotellissa. Ari Kupsus tapaa meidät hotellissa ja lähdemme hänen opastuksella katsomaan Budapestin kauneimpia joulutoreja*. Täältä löytää paljon käsitöitä ja paikallisia herkkuja. Lounas omatoimisesti. Iltapäivällä pääsemme tutustumaan Unkarin taide-elämään Arin taidegalleriassa ja tämän jälkeen saamme nauttia salonkikonsertista Arin kodissa. Päivän lopuksi syömme yhteisen illallisen Oinos-ravintolassa*.
Ma
-
6.12.2021
Paluupäivä
6.12 Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen huoneiden luovutus ja kuljetus lentokentälle. Paluulento Budapest-Helsinki 11.15-14.55.

Matka on peruttu

MATKASSA MUKANA: