FI / EN / RU

  • 3-082766-edited.png
  • DSC04436-959463-edited-150160-edited.jpg
  • DSC04368-845157-edited-184018-edited.jpg

NÄIN OSTAMINEN TAPAHTUU

Aidosta vasarahuutokaupasta voit tehdä löytöjä, joita et muualta saa. Tutustu sivun oikean puolen vaiheita klikkaamalla ostajan palveluihin ja valitse sinulle sopivat tai vaikka kaikki.

Aloita huutokauppaluettelosta - se kertoo mitä seuraavassa huutokaupassa myydään ja toimii myös tarjousten jättöpaikkana. Näytössä voit tutustua myytäviin esineisiin tarkemmin. Huutokaupassa voit tehdä tarjouksia monella tavalla. Lopuksi huutamasi esineet luovutetaan maksua vastaan.

LUE LISÄÄ

Luettelo
Tarjousten jättö
Tavaroiden näyttö
Huutokauppa
Tavaran luovutus ja maksu

Kuukausihuutokaupan luettelo julkaistaan verkossa aina viikkoa ennen huutokauppaa ja iltahuutokaupan luettelo julkaistaan kuukausihuutokauppaa seuraavan viikon perjantaina. Luettelossa voit hyvissä ajoin tutustua myytäviin esineisiin, valita niistä suosikkisi ja jättää  tarjouksia. Huutokaupan aikana vasarahinnat ilmestyvät luetteloon reaaliajassa, joten voit seurata kaupankäynnin etenemistä.

Tarjouksia voit tehdä sekä ennakkoon ennen huutokauppaa että puhelimitse huutokaupan aikana, puhelimitse osallistuminen vaatii puhelintarjouksen jättämisen henkilökunnallemme. Ennakkotarjoukset tehdään verkkosivuilla julkaistavassa huutokauppaluettelossa. Huutokaupassa tarjoat huutonumeron tai puhelinpalvelun avulla. Ennakkotarjousten jättäminen sulkeutuu tunti ennen huutokaupan alkua.

Kuukausihuutokauppaa edeltää kaksipäiväinen näyttö Helanderin tiloissa. Esineisiin voi tutustua myös tuntia ennen huutokaupan alkua. Iltahuutokaupan näyttö pidetään samana päivänä kuin itse huutokauppakin. Näytössä voit tutkia tuotteita ja vaikka sovittaa niitä. Kokeneet asiantuntijamme esittelevät esineitä ja vastaavat kysymyksiisi koko näytön ajan.

Kuukausittain Helsingin Viikissä pidettävissä vasarahuutokaupassa tuhannet esineet vaihtavat nopeassa tahdissa omistajaa. Meklarina toimii alan konkari Mika Sirén. Voit seurata huutokaupan etenemistä reaaliajassa myös verkkosivujemme kautta.

Huudetut esineet luovutetaan ostajille huutokauppakamarilla jo huutokaupan aikana tai sitä seuraavina päivinä. Vasarahinnan lisäksi ostaja maksaa huutamistaan kohteista huutomaksun (20 % vasarahinnasta sisältäen alv:n) sekä vasaramaksun (3€). Maksuvälineiksi sopivat käteisen lisäksi pankki- ja luottokortit.

Ostajan palvelut

Jätä ennakkotarjous!

Huudamme kohdetta asettamaasi ylärajaan saakka ja ilmoitamme lopputuloksesta sähköpostitse. Ilmoitamme myös jos joku ylittää jättämäsi tarjouksen ennen huutokaupan alkua. Minimitarjous kuukausihuutokaupassa on 50 € ja iltahuutokaupassa 30 €. 

Kirjaudu palveluun tästä! Oletko uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Jätä puhelintarjous!

Haluatko olla varma, ettet menetä sinua kiinnostavaa kohdetta toiselle ostajalle? Jätä puhelintarjous ja anna meidän soittaa sinulle huutokaupan aikana. Puhelintarjouksen minimi on 200 €.

Jätä puhelintarjous tästä.

Lähetä esinekysely

Löysitkö tulevan huutokaupan luettelosta jotain ihanaa mutta et ole aivan varma. Ei hätää! Jätä esinekysely ja anna asiantuntijoidemme vastata kysymyksiisi. Voit myös pyytää lisäkuvia sinua kiinnostavasta kohteesta.

Lähetä esinekysely.

Varaa huutonumero

Oletko tulossa huutokauppaan? No sitten tarvitset huutonumeron. Välty turhalta jonottamiselta huutokauppapäivänä ja varaa huutonumerosi ennakkoon. 

Varaa huutonumero.

Check Our awesome product portfolio

tarvitsetko apua? 

>